Pumpkin spice crumble

Pumpkin spice crumble

Difficulty: Makkelijk
Porties

1

porties
Voorbereiding

5

minutes
Kooktijd

15

minutes
Totaal

20

minutes

Ingredienten

  • 150 gram bloem

  • 100 gram roomboter

  • 100 gram lichtbruine basterdsuiker

  • 1 tl pumpkin spice

  • 3 tl sinaasappelrasp

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Meng de boter en de suiker in de keukenmachine tot een glad mengsel.
  • Meng vervolgens de bloem, pumpkin spice en de sinaasappelrasp met de handen door de boter en de suiker. Totdat er een kruimelig beslag ontstaat.
  • Schep het kruimelige beslag op een bakplaat met bakpapier.
  • Bak het in de oven voor ongeveer 15 minuten. Roer regelmatig door.

Opmerkingen

  • Mits goed afgesloten is de crumble 3 weken houdbaar.
  • Lekker voor op ijs, warme appels, in de pudding of gewoon op stukjes fruit.

0 recties op “Pumpkin spice crumbleGeef your reactie →

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.