Pumpkin spice crumble
Difficulty: MakkelijkPorties
1
portiesVoorbereiding
5
minutesKooktijd
15
minutesTotaal
20
minutesIngredienten
150 gram bloem
100 gram roomboter
100 gram lichtbruine basterdsuiker
3 tl sinaasappelrasp
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Meng de boter en de suiker in de keukenmachine tot een glad mengsel.
- Meng vervolgens de bloem, pumpkin spice en de sinaasappelrasp met de handen door de boter en de suiker. Totdat er een kruimelig beslag ontstaat.
- Schep het kruimelige beslag op een bakplaat met bakpapier.
- Bak het in de oven voor ongeveer 15 minuten. Roer regelmatig door.
Opmerkingen
- Mits goed afgesloten is de crumble 3 weken houdbaar.
- Lekker voor op ijs, warme appels, in de pudding of gewoon op stukjes fruit.
0 recties op “Pumpkin spice crumble”Geef your reactie →