Knoflooksaus
Course: Dips & SauzenDifficulty: MakkelijkPotje
1
potjeVoorbereiding
10
minutesTotaal
10
minutesKnoflooksaus staat hier standaard in huis. Het liefst ook nog een potje in de berging, als voorraad.
Totdat mijn vriend ineens zei: ‘kunnen we dat niet ook zelf maken?’. Uiteraard zijn mijn oren direct gespitst en ga ik deze uitdaging niet uit de weg. Na een aantal recepten geprobeerd te hebben en wat aanpassingen gedaan te hebben, kom ik uit op dit heerlijke recept. Geloof mij… als je deze proeft, wil je geen meer uit de winkel!
Ingredienten
150 gram crème fraîche
3 el volle mayonaise
2 teentjes knoflook
1 tl suiker
1 tl limoensap
3 tl peterselie
Snufje zout
Snufje peper
Instructies
- Neem een ruime kom.
- Pers de knoflook boven de kom.
- Voeg alle andere ingrediënten toe en roer alles goed door.
- Eventueel kun je nog een extra teentje knoflook, zout of peper toevoegen. Dit is geheel naar wens.
Opmerkingen
- De saus kun je ongeveer tot 4 weken bewaren.
0 recties op “Knoflooksaus”Geef your reactie →