Eiersalade
Course: BorrelenDifficulty: MakkelijkPorties
1
portiesVoorbereiding
15
minutesTotaal
15
minutesIn het weekend, en nu hebben we een heerlijk lang weekend, willen wij nog wel eens het avondeten vervangen voor een lekkere hapjesplank met toastjes.
Daar kan deze eigengemaakte eiersalade natuurlijk niet bij ontbreken
Ingredienten
4 gekookte eieren
3 el mayonaise
4 el slasaus
1 tl mosterd
2 tl gembersiroop
2 el bieslook
snufje kerriepoeder
snufje peper
snufje zout
Instructies
- Schil de eieren en prak deze in een ruime kom
klein. - Voeg de mayonaise, slasaus, mosterd
gembersiroop, bieslook en kerriepoeder toe en
roer goed door. - Breng op smaak met peper en zout.
Opmerkingen
- De eiersalade is in de koelkast 3 dagen te bewaren in een afgesloten bakje.
0 recties op “Eiersalade”Geef your reactie →