Chocoladereep
Cuisine: GebakDifficulty: MakkelijkPorties
12
portiesVoorbereiding
20
minutesKoeltijd
3
uurTotaal
3
hours20
minutesChocolade is altijd een favoriet en kun je eindeloos mee variëren.
Wat al een tijd op mijn kooklijstje staat is het maken van een eigen chocoladereep.
Ingredienten
200 gram melkchocolade druppels
100 gram pure chocolade druppels
scheutje melk
30 gram pistache noten
30 gram cranberry’s
1 sinaasappel
1 tl zeezout
Instructies
- Smelt de chocoladedruppels met de melk au
bain-marie. - Hak ondertussen de pistachenoten fijn.
- Rasp de hele sinaasappel en pers een kwart
sinaasappel. - Schenk het sinaasappelsap bij het
chocolademengsel. - Stort de gesmolten chocolade in een bakblik en
verdeel dit. - Verdeel de pistachenoten, cranberry’s,
sinaasappelrasp en het zeezout over de
chocolade. - Laat de chocoladereep voor ongeveer 3 uur
afkoelen in de koelkast.
Opmerkingen
- De chocoladereep is een week houdbaar in de koelkast.
0 recties op “Chocoladereep”Geef your reactie →