Chocoladereep

Chocoladereep

Cuisine: GebakDifficulty: Makkelijk
Porties

12

porties
Voorbereiding

20

minutes
Koeltijd

3

uur
Totaal

3

hours 

20

minutes

Chocolade is altijd een favoriet en kun je eindeloos mee variëren.
Wat al een tijd op mijn kooklijstje staat is het maken van een eigen chocoladereep.

Ingredienten

  • 200 gram melkchocolade druppels

  • 100 gram pure chocolade druppels

  • scheutje melk

  • 30 gram pistache noten

  • 30 gram cranberry’s

  • 1 sinaasappel

  • 1 tl zeezout

Instructies

  • Smelt de chocoladedruppels met de melk au
    bain-marie.
  • Hak ondertussen de pistachenoten fijn.
  • Rasp de hele sinaasappel en pers een kwart
    sinaasappel.
  • Schenk het sinaasappelsap bij het
    chocolademengsel.
  • Stort de gesmolten chocolade in een bakblik en
    verdeel dit.
  • Verdeel de pistachenoten, cranberry’s,
    sinaasappelrasp en het zeezout over de
    chocolade.
  • Laat de chocoladereep voor ongeveer 3 uur
    afkoelen in de koelkast.

Opmerkingen

  • De chocoladereep is een week houdbaar in de koelkast.

0 recties op “ChocoladereepGeef your reactie →

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.