Wraps kruidenkaas-kipfilet

Wraps kruidenkaas-kipfilet

Course: snack, lunch, borrelhapjeDifficulty: Makkelijk
Porties

14

porties
Voorbereiding

10

minutes
Totaal

10

minutes

Ingredienten

  • 2 wraps

  • 4 el kruidenkaas

  • 4 plakken kipfilet met tuinkruiden

  • Handje rucola sla

  • 1/4 komkommer

  • 5 blaadjes basilicum

  • 5 cherry tomaatjes

Instructies

  • Smeer op de wraps de kruidenkaas.
  • Verdeel de plakken kipfilet en verdeel de rucolasla.
  • Snij de komkommer in dunne reepjes en verdeel deze over de sla heen (in een rechte lijn).
  • Rol de wraps stevig op en snij de wraps in stukken van 2cm breed.
  • Prik op een aantal een cherrytomaatjes en een basilicumblaadje.

Opmerkingen

  • De wraps kun je tot 3 dagen gekoeld en goed afgesloten bewaren.
  • ook lekker als lunch of borrelhapje.

0 recties op “Wraps kruidenkaas-kipfiletGeef your reactie →

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.