Wraps kruidenkaas-kipfilet
Course: snack, lunch, borrelhapjeDifficulty: MakkelijkPorties
14
portiesVoorbereiding
10
minutesTotaal
10
minutesIngredienten
2 wraps
4 el kruidenkaas
4 plakken kipfilet met tuinkruiden
Handje rucola sla
1/4 komkommer
5 blaadjes basilicum
5 cherry tomaatjes
Instructies
- Smeer op de wraps de kruidenkaas.
- Verdeel de plakken kipfilet en verdeel de rucolasla.
- Snij de komkommer in dunne reepjes en verdeel deze over de sla heen (in een rechte lijn).
- Rol de wraps stevig op en snij de wraps in stukken van 2cm breed.
- Prik op een aantal een cherrytomaatjes en een basilicumblaadje.
Opmerkingen
- De wraps kun je tot 3 dagen gekoeld en goed afgesloten bewaren.
- ook lekker als lunch of borrelhapje.
0 recties op “Wraps kruidenkaas-kipfilet”Geef your reactie →