Vega pastasalade met truffelmayonaise

Vega pastasalade met truffelmayonaise

Course: LunchDifficulty: Makkelijk
Porties

2

porties
Voorbereiding

15

minutes
Kooktijd

8

minutes
Afkoeltijd

1

uur
Totaal

23

minutes

Herken je dat het lastig is om de juiste hoeveelheid pasta te bereiden? Ik heb eigenlijk altijd te veel. Dit vind ik helemaal niet erg, want ik maak er dan de volgende dag een lekkere lunch van.
Dit keer heb ik er een luxe vega variant van gemaakt. Allerlei groenten en heerlijke truffelmayonaise.

Ben benieuwd wat jij er van vindt! Laat je het mij weten?

Ingredienten

  • 120 gram pasta

  • 60 gram rode paprika

  • 60 gram wortel

  • 60 gram cherry tomaat

  • 60 gram augurk

  • 10 gram bosui

  • 2 el truffelmayonaise

  • Snufje zout

  • Snufje peper

Instructies

  • Kook de pasta zoals de instructies van de verpakking aangeven en laat erna de pasta afkoelen.
  • Snijd alle groenten in kleine stukjes.
  • Doe de gesneden groente bij de afgekoelde pasta, schep de truffelmayonaise erbij en bestrooi met zout en peper.
  • Roer alles goed door elkaar.

Opmerkingen

  • In de koelkast maximaal 3 dagen bewaren.

0 recties op “Vega pastasalade met truffelmayonaiseGeef your reactie →

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.