Vega pastasalade met truffelmayonaise
Course: LunchDifficulty: MakkelijkPorties
2
portiesVoorbereiding
15
minutesKooktijd
8
minutesAfkoeltijd
1
uurTotaal
23
minutesHerken je dat het lastig is om de juiste hoeveelheid pasta te bereiden? Ik heb eigenlijk altijd te veel. Dit vind ik helemaal niet erg, want ik maak er dan de volgende dag een lekkere lunch van.
Dit keer heb ik er een luxe vega variant van gemaakt. Allerlei groenten en heerlijke truffelmayonaise.
Ben benieuwd wat jij er van vindt! Laat je het mij weten?
Ingredienten
120 gram pasta
60 gram rode paprika
60 gram wortel
60 gram cherry tomaat
60 gram augurk
10 gram bosui
2 el truffelmayonaise
Snufje zout
Snufje peper
Instructies
- Kook de pasta zoals de instructies van de verpakking aangeven en laat erna de pasta afkoelen.
- Snijd alle groenten in kleine stukjes.
- Doe de gesneden groente bij de afgekoelde pasta, schep de truffelmayonaise erbij en bestrooi met zout en peper.
- Roer alles goed door elkaar.
Opmerkingen
- In de koelkast maximaal 3 dagen bewaren.
0 recties op “Vega pastasalade met truffelmayonaise”Geef your reactie →