Perzik- meloen jam
Course: Bijgerecht, ontbijtDifficulty: MakkelijkPorties
1
PotjeVoorbereiding
15
minutesKooktijd
5
minutesTotaal
20
minutesIngredienten
200 gram meloen
350 gram perziken
30 ml water
60 ml citroensap
0,5 citroen rasp
0,5 tl kaneel
550 gram geleisuiker
Instructies
- Snij het fruit in kleine stukken en maak schoon.
- Blender de stukken fruit tot een fijn papje met wat grove stukjes links en rechts.
- Breng het vruchtenpapje samen met het citroensap en het water aan de kook in een pan.
- Voeg de geleisuiker toe en roer dit geheel goed door, totdat alle suiker opgelost is.
- Laat de jam gedurende 4 minuten pruttelen en controleer
vervolgens of de jam gestold is. - Vul gesteriliseerde potten met de hete jam en sluit deze.
1 reacties op “Perzik-meloen jam”Geef your reactie →