Zoete chilisaus
Course: SauzenDifficulty: MakkelijkPorties
1
potjeVoorbereiding
15
minutesKooktijd
12
minutesTotaal
27
minutesDeze zoete chilisaus is echt de lekkerste!
Heerlijk bij mini loempia’s, kaas of wat dacht je van uienringen!
Ingredienten
2 Spaanse peper
1 Rawitt peper
60 ml rijstazijn
110 gram suiker
1/2 theelepel zout
2 tenen knoflook
1 cm gember
1 eetlepel vissaus
Instructies
- Verwijder de zaden en zaadlijsten van de pepers. Laat de pepers gedurende 10 minuten wellen in heet water.
- Meng de pepers, rijstazijn, suiker, zout, knoflook, vissaus
en de gember in de blender tot een papje. - Kook het papje op een laag vuur gedurende 12 minuten.
Roer dit regelmatig door. - Schenk in een schoon glazen pot en laat het afkoelen.
2 recties op “Zoete chilisaus”Geef your reactie →