Zoete chilisaus

Zoete chilisaus

Course: SauzenDifficulty: Makkelijk
Porties

1

potje
Voorbereiding

15

minutes
Kooktijd

12

minutes
Totaal

27

minutes

Deze zoete chilisaus is echt de lekkerste!
Heerlijk bij mini loempia’s, kaas of wat dacht je van uienringen!

Ingredienten

  • 2 Spaanse peper

  • 1 Rawitt peper

  • 60 ml rijstazijn

  • 110 gram suiker 

  • 1/2 theelepel zout

  • 2 tenen knoflook

  • 1 cm gember

  • 1 eetlepel vissaus 

Instructies

  • Verwijder de zaden en zaadlijsten van de pepers. Laat de pepers gedurende 10 minuten wellen in heet water. 
  • Meng de pepers, rijstazijn, suiker, zout, knoflook, vissaus 
    en de gember in de blender tot een papje. 
  • Kook het papje op een laag vuur gedurende 12 minuten. 
    Roer dit regelmatig door. 
  • Schenk in een schoon glazen pot en laat het afkoelen. 

2 recties op “Zoete chilisausGeef your reactie →

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.