Mini kaassoufflés
Course: BorrelenDifficulty: MakkelijkPorties
16
portiesVoorbereiding
30
minutesFrituurtijd
3
minutesTotaal
33
minutesIk borrel echt heel graag. Borrelen staat in mijn ogen gelijk aan een hoop gezelligheid.
Een borrel kan heel divers zijn. Ik maak allerlei diverse hapjes klaar.
Hetgeen ik eigenlijk tot nu toe miste waren de mini kaassoufflés.
Aangezien wij ook al onze eigen bitterballen maken leek het mij een goed idee om mijn eigen mini kaassoufflés te maken en deze toe te voegen aan de borrelhapjes.
En ik kan je weer vertellen deze zijn dus echt supereasy te maken hoor. Je hebt maar 5 ingrediënten nodig!
Ingredienten
4 bladerdeegvellen
100 gram kaas
1 ei
Snufje zout
Instructies
- Laat de bladerdeegvellen een klein beetje ontdooien.
- Snijd de bladerdeeg in 4 gelijke kwarten/vierkantjes.
- Snijd kleine blokjes kaas van ongeveer 6-8 gram.
- Leg een blokje kaas in het kleine bladerdeeg en vouw deze vervolgens dicht.
- Druk de randen van het bladerdeeg dicht met een vork, zodat er geen opening meer is.
- Zet een kom met een geklutst ei klaar en een kom met paneermeel. Roer het snufje zout door het paneermeel heen.
- Haal de mini kaassoufflés door het ei en vervolgens door het paneermeel.
- Vries de mini kaassoufflés in en bak ze op een gewenst moment in de frituurpan of pan met olie op 180 graden.
Opmerkingen
- De mini kaassoufflés kunnen tot 3 maanden in de diepvries bewaard blijven.
0 recties op “Mini kaassoufflés”Geef your reactie →